ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

IPAD3.png

BOOKINGPLAN : Αυξήστε τις Kρατήσεις του καταλύματος Άμεσα!

Σας παρουσιάζουμε το BOOKINGPLAN , το πρώτο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαδικτυακών Κρατήσεων για Τουριστικά Καταλύματα - Ξενοδοχεία - Βιλλες.

Με την χρήση του Συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσων Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το ενδιαφέρον και την Πελατεία στο τουριστικό κατάλυμα σας μέσω του Διαδικτύου, αφού ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα θα μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για κάθε τύπο ή κατηγορία καταλύματος, να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφθεί, να πληρώσει ηλεκτρονικά για την κράτησή του.

Το BOOKINGPLAN είναι κατασκευασμένο από Έλληνες Προγραμματιστές και "Σύμβουλους Ξενοδοχείων" όπου είναι εξειδικευμένοι στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την σωστή λειτουργία και διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων.

Το Σύστημα Κρατήσων BOOKINPLAN Προσφέρει ενα πρωτοποριακό Online Συστήμα Κρατήσεων που είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο καταλυμάτων όπως , Ξενοδοχεία – Apartments, Βίλες , Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, resort , city hotel , mountain resort , boutique hotel κτλ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ BOOKINGPLAN

Προβολή ημερολογίου κράτησης

Προβολή ημερολογίου κράτησης

Η Διαδικασία της Κράτησης ξεκινάει  από την Ιστοσελίδα του Καταλύματος που το Bookinplan έχει τοποθετήσει σε μορφή Φορμας με πολύ εύχρηστο τρόπο ωστε ο επισκέπτης να εισάγει εύκολα της Ημερομηνίες άφιξης και Αναχώρησης , τα άτομα, και τα δωμάτια που θέλει να κάνει Κράτηση.
Στο επόμενο βήμα Ο επισκέπτης μεταφέρετε στο Ασφαλές σύστημα Κρατήσεων BOOKINGPLAN που χρησιμοποιεί μέθοδο κρυπτογράφησης δεδομένων με τεχνολογία "Secure Socket Layer" (SSL) 256 για να επιλέξει τον Τύπο Δωματίου που είναι άμεσα Διαθέσιμο στο Σύστημα.                                                                      
                                                                                          ΔΕΙΤΕ ΤΟ DEMO
Τύποι Δωματίων - Πλάνα τιμών

Τύποι Δωματίων - Πλάνα τιμών

Στην προβολή δωματίων το BOOKINGPLAN μας δίνει τα διαθέσιμα πλάνα Τιμών ανα τύπο δωματίου για τις Ημερομηνίες που έχουμε επιλέξει.
Παραδείγματα πλάνων δωματίων ειναι  1) Non refundable rates  2) Bed and Breakfast 3) Earling Booking Rates , Half board rates.....
Αφού έχει επιλέξει το πλανο τιμών του Δωματίου του ο Επισκέπτης βλέπει αναλυτικά τη επιλογη του στη δεξια θεση της σελιδας οπως επισης  και την περιγραφή των υπηρεσιών του καταλύματος με τις Υπηρεσίες αναλυτικά καθώς και Φωτογραφίες , τοποθεσία (GOOGLE MAPS), Σχόλια πελατών.
                                                                      
                                                                                          ΔΕΙΤΕ ΤΟ DEMO
Διαθεσιμότητα και ημερολόγιο κρατήσεων.

Διαθεσιμότητα και ημερολόγιο κρατήσεων.

Ο πελάτης που κανει την κράτηση του έχει την δυνατότητα να δει σε πραγματικό χρόνο την διαθεσιμότητα και τον τιμοκατάλογο ανά ημέρα στις ημερομηνίες που έχει επιλέξει να κάνει την κράτηση του.
                                                                      
                                                                                         
Εισαγωγή απο το ξενοδοχείο Ειδικών Προσφορών ανα τύπο καταλύματος και περίοδο

Εισαγωγή απο το ξενοδοχείο Ειδικών Προσφορών ανα τύπο καταλύματος και περίοδο

Το κατάλυμα μπορεί να εισάγει στο σύστημα Ειδικές Προσφορές ( SPECIAL OFFERS ) και να την συνδέσει με όποιο τύπο δωματίου επιθυμεί. Μπορει για παραδειγμα να εισαγει Tranfers Υπηρεσίες, ημιδιατροφή, πλήρη διατροφή , Eνοικίαση αυτοκινητου και αλλες.....
                                                                      
                                                                                         
Υπηρεσίες για online Πληρωμές

Υπηρεσίες για online Πληρωμές

Η Πλατφορμα Ηλεκτρονικών Κρατησων BOOKINGPLAN προσφέρει στους  επισκέπτες να κάνουν στιγμιαίες κρατήσεις και πληρωμές από το σύστημα κρατήσεων με ολων των τύπων  πιστωτικών καρτών Visa, MasterCard, AMEX. Το BOOKINGPLAN εχει ενσωματώσει τις  μεγαλύτερες Υπηρεσίες για online Πληρωμές οπως (PayPal,κτλ).
Το συστημα Κρατησων  υποστηρίζει επίσης και τα συστήματα όλων των μεγάλων Ελληνικών τραπεζών, Alpha Bank, Piraeus Bank, Eurobank.
Ο Διαχειριστης του Ξενοδοχείου μπορει να δώσει την δυνατοτητα στους  επισκέπτες που δεν μπορουν να πληρώσουν μεσω πιστωτικής κάρτας την επιλογή για κατάθεση μεσω Κατάθεση σε Λογαριασμό μεσα απο τη διαχειριση της Πλατφόρμας.
                                                                      
                                                                                         
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - VOUCHER ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - VOUCHER ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων ΒOOKINGPLAN προσφέρει ενα ολοκληρωμένο Συστημα διαχείρισης των Κρατήσεων τόσο για του νέους Επισκέπτες που εχουν κάνει τη κράτηση τους οσο και για το Κατάλυμα που θέλει να ελέξει την Διαθεσιμότητα των Δωματίων του.
Κάθε Κράτηση που ολοκληρώνενε το Σύστημα Κρατήσων Δημιουργεί αυτόματα Αναλυτικό  VOUCHER  για κάθε πελάτη που έχει τα παρακατω στοιχεία:
BOOKING ID - Αριθμος Κράτησης, Ονοματεπώνυμο Επισκέπτη, Κωδικός Ξενοδοχείου στο Συστημα,Ονομα και Δειυθυνση Καταλύματος.Ημερομηνίες Κράτησης (Αφιξη - Αναχώριση), Τρόπος Πληρωμης που εχει ολοκληρώσει την Κράτηση του, Αλλες πληροφορίες το Καταλύματος ( Email, Τηλεφωνα, url  κτλπ.  Πολιτική Ξενοδοχείου ( Ακυρωσεις, check in  , check out )  Yπηρεσίες καταλύματος
Personal Account - Πληροφορίες για την εισοδο του επισκέπτη στο λογαριασμό του για να παρει πληροφρίες για την κράτηση που εχει κάνει.
                                                                      
                                                                                         

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ( CONTROL PANEL )

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ( CONTROL PANEL )
Το συστημα κρατησεων BOOKINGPLAN εχει μια ολοκληρωμένη διαχείριση πληρως αυτοματοποιημένη που μπορεί ακόμη και ένας απλός  χρήστης να τη Διαχειριστεί.
Παρακατω μπορείτε να δειτε Ενδεικτικά καποια απο τα χαρακτηριστικά που σας προσφέρει το συστημα.
Κάθε κατάλυμα έχει τις παρακάτω Δυνατότητες:
 • Εισαγωγή τύπων Δωματίων με Αναλυτική Περιγραφή και Φωτογραφίες.
 • Απεριοριστοι περίοδοι τιμών και τύποι δωματίων (με φωτογραφία και περιγραφή)
 • Καθορισμός Τοποθεσίας (GOOGLE MAP).
 • Εισαγωγή Υπηρεσίων του Ξενοδοχείου και των Δωματίων.
 • Εισαγωγή τον αριθμό των διαθέσιμων προ Κράτηση Δωματίων.
 • Επιλογή συγκεκριμένων Περιόδων (Low - Medium High Season ) προ κράτηση.
 • Εισαγωγή τιμοκαταλόγου ανα Ημέρα στο Κατάλυμα.
 • Καθορισμός Ειδικών Προσφορών (Εκπτωσεις) ανα περίοδο και ανα τύπο καταλύματος.
 • Πίνακας Διαθεσιμοτητας ανα τύπο καταλύματος και Χρονολογία.
 • Σύστημα Stop Sales για ορισμένες περιοδους που καθορίζει το καθε καταλυμα.
 • Αναλυτική και Ευχρηστη Διαχείριση - Αναζήτηση των Κρατήσεων του ξενοδοχείου με Ενεργές και Ολοκληρωμένες Κρατήσεις.
 • Σύστημα Stop Sales για ορισμένες περιοδους που καθορίζει το καθε καταλυμα εαν εχει overbooking.
 • Επιλογή Γλωσσών που θελουμε να Εμφανίζετε η Πλατφορμα Κρατησεων στο Επισκέπτη.
 • Payment Gateways. Καθορισμός των Τρόπων Πληρωμής από το κατάλυμα ( Paypal, Credit card, Bank Tranfer....)

Ενσωμάτωση του Bookingplan στον δικτυακό τόπο του Ξενοδοχείου σας σε 24 ώρες

Ενσωμάτωση του Bookingplan στον δικτυακό τόπο του Ξενοδοχείου σας σε 24 ώρες

Το Σύστημα Διαδικτυακών Kρατήσεων BOOKINGPLAN μπορεί να τοποθετηθεί σε νέες η Yπάρχουσες ιστοσελίδες ξενοδοχείων με οποιαδήποτε Tεχνολογία η πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί είτε από εμάς είτε από αλλο Κατασκευαστή Ιστοσελίδων.

Η πλατφορμα Κρατησεων φιλοξενείται στον ασφαλή server της εταιρείας μας με το αυστηροτερο πρωτοκολλο ασφαλειας, και οι τεχνικοι μας είναι υπεύθυνοι για την συντήρηση και αναβάθμιση του συστήματο.

Αφου γίνουν οι  απαραίτητες ρυθμίσεις εγκαταστασεις (εισαγωγή τιμοκαταλόγων, φωτογραφιών, προσφορών, πλανα δωματιων, τροποι Online πληρωμων) θα πραγματοποιησουμε τις πρωτες δοκιμές και μεσα σε 24 ωρες η ενσωμάτωση της εφαρμογής κρατήσεων θα εχει ολοκληρωθεί.

 

 

 

24x7 Care Support & Help

24x7 Care Support & Help
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης ειναι παντα σε αναμονή για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος ή τεχνικής βοήθειας για την χρήση των υπηρεσιών μας

ΔΟΚΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΟΚΙΜΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε το συστημα Εντελώς Δωρεάν για 30 Ημέρες χωρίς καμία Δέσμευση από εσάς.Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να δοκιμάσετε όλες τις Λειτουργίες του συστήματος μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
Μπορείτε να δείτε το σύστημα Κρατήσεων BOOKINGPLAN ONLINE σε πλήρη λειτουργία. Για προσωπική παρουσίαση απο την εταιρεια μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Language Version

 

BOOKINGPLAN BOOKING ENGINE
Κεντρικά Γραφεία : Πλαστήρα 46 Ιαλυσός 85101 Ρόδος, Δωδεκάνησα
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

CONTACT US
Registration form.